Kontakt

Här når du oss

Adress
Swedish Software
c/o Företagarna
Rådmansgatan 40
113 57 Stockholm

Telefon
08-14 53 50

E-post
info@swedishsoftware.se

Organisationsnummer
802423-0693

Kontaktperson

Amanda Svensson, Vd

E-post
amanda.svensson@swedishsoftware.se

Civilekonom från Linköpings universitet med inriktning strategi. Bakgrund som strategikonsult på MBLM, vd-assistent och vd-stab på Företagarna, andra vice ordförande i Unga Aktiesparares förbundsstyrelse samt förbundsstyrelseledamot i Aktiespararna. Vd för Swedish Software samt investerare, moderator och konferencier. Amanda fungerar som kontaktperson för föreningens medlemmar när det gäller frågor, förslag och synpunkter.

Styrelse

Ordförande

Jacob Burenstam Linder
Polar Ox AB

E-post
burenstam@gmail.com

Medgrundare Polar Ox AB. Tidigare CPO på Reforce International AB med produkten Howwe. Medgrundare och tidigare CPO/CTO på Just Arrived. Forbes 30 under 30 Europe 2018. Nominerad till MIT Technology Review Innovators Under 35, 2019.

 

Vice ordförande

Henrik Riccius
Vektor AB

Mobil
0707-72 78 02

E-post

henrik@vektor.se

Driver företaget Vektor AB, som utvecklar kundanpassade IT-system samt säljer system som riktar sig till privata vårdgivare. Henrik har 30 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och industriell automation.

Ledamot

Pernilla Angelin
Lobster & Friends Communications AB

E-post
pernilla.angelin@gmail.com

Kommunikationsstrateg och mediachef med över 20 års erfarenhet från både den amerikanska filmbranschen och svenska public service. Startade eget bolag 2022 och arbetar just nu i startup branschen med att hjälpa bolag att skapa tillväxt genom strategisk kommunikation. Studerade Juridik och media & kommunikation på Lunds Universitet.

Ledamot

Stefan Widén
Rexor AB

Mobil
0704-26 61 00

E-post
stefan.widen@rexor.se

Bakgrund som grundare, vd och majoritetsägare i affärssystemet XOR. I samband med att Visma köpte XOR 2004 blev Stefan vd i Visma Software. Sedan 2010 är han vd och majoritetsägare i Rexor – affärssystemet för konsulter.

Suppleant

B Anders Eriksson
Capta AB

Telefon
08-766 22 70

E-post
b.anders.eriksson@capta.se

Vd och ägare, Capta AB. Konsult sedan 1986 inom avancerad upphandling (metoden och verktyget Capta RFx), IT, riskanalys, verksamhetsutveckling och projektledning. Även föreläsare samt kursutvecklare på universitetsnivå.

 

Suppleant

Fredrik Christiansson
Simployer Group AB

E-post
fredrik.christiansson@simployer.com

Chief Customer Officer, Simployer Group AB. Började på Simployer 2017 och har haft flera roller i företaget som Sales Director och Country Manager Sverige innan han gick in i rollen som Chief Customer Officer i 2023. Har jobbat i hela sin karriär som VD/ägare för programvaru- och konsultföretag i IT-branschen, och  har en omfattande erfarenhet av både försäljning och teknologi.

Suppleant

Johan Liljelund
Backbone Consulting AB

E-post
johan.liljelund@backbone.se

Vd och huvudägare i Backbone Consulting AB. Johan har mer än 20 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och implementationer i såväl Sverige som Europa.

Suppleant

Patrik Almö
Commerz AB, Alteri Care AB

E-post
patrik.almo@altericare.se

Vd för Commerz och vice vd samt CTO på Alteri Care. Patrik har över 20 års erfarenhet av att utveckla, driva och ansvara för stora och avancerade it- och webbprojekt.

Suppleant

Stina Robb
Howwe Technologies AB

Mobil
0706-75 80 00

E-post
stina.robb@howwe.io

COO/CFO vid Reforce International AB med produkten ReExecute 2010–. Vd, Inobiz AB med produkterna Inobiz Integration Server samt Inobiz Development System 2005–2010. CFO, Inobiz AB, 2000–2005.

Swedish Software på 10 sekunder

Swedish Software är föreningen för dig som äger och utvecklar programvara. Hos oss får du och ditt företag tillgång till IT-avtal, tjänster, utbildning, nätverk och inspiration som bidrar till ökad kunskap och konkurrenskraft. Dessutom företräder och marknadsför vi och vår samarbetspartner Företagarna programvarubranschen gentemot myndigheter, politiker och allmänhet. Swedish Software grundades 1984.