Synch – ny partner inom juridik

Synch – ny partner inom juridik

Swedish Software har inlett ett samarbete med advokatbyrån Synch. Föreningens medlemmar erbjuds kostnadsfri rådgivning kring IT-avtalen samt rabatt på rådgivning. Synch kommer även att, vid behov, uppdatera befintliga avtal samt ta fram nya avtal.

Rabatten till Swedish Softwares medlemmar är tio procent och gäller löpande juridisk rådgivning (dock inte Synchs fastpristjänster eller produkter).

– Synch är en nytänkande och innovativ advokatbyrå som har många idéer kring hur vi kan utveckla erbjudandet till våra medlemmar. Den första gemensamma aktiviteten blir höstens avtalsskola i Stockholm och Malmö. Dessutom är ett SLA-avtal på gång, säger Amanda Svensson, vd på Swedish Software.

Namnet Synch kommer dels från övertygelsen om att jurister och juridiska tjänster behöver vara i synk med affären, dels att tjänsterna tillhandahålls på ett pragmatiskt och tillgängligt sätt. Det sker bland annat med hjälp av paketerade lösningar och teknik.

– Mycket glädjande att Swedish Software har valt Synch Advokat AB som legal partner. Vi ser fram emot att fortsätta förvalta och vidareutveckla de avtal som Swedish Software har tagit fram, men kanske framför allt att stödja föreningens medlemmar i arbetet med att utveckla sina verksamheter mot nya framgångar, säger Jim Runsten, vd på Synch.

Synch bildades 2014 av fyra advokater som i mer än femton år var verksamma på en väletablerad internationell advokatbyrå, bland annat som delägare. Synch finns på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Läs mer om Synch Advokat.